Mungkin ramai lagi yang tak tahu ada yang lagi best dekat Telegram iaitu BOT.
Dekat BOT @msmwpbot ni korang taip je tajuk cerita tu.
Nanti dia akan berikan file cerita tu lagi mudah.

Senangkan mcm google taip je nanti keluar semua yang ada.

Bot movie/drama
@msmwpbot @msmwpbot

Leave a Comments if you found a dead link or dead stream.
The video keeps buffering? Just pause it for 5-10 minutes then continue playing!
Turn off light Favorite Comments (0)
  • Server 1
  • Server 2

Play Now in HDDownload in HD
3.6
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3.60 out of 5)
Download SubtitleDownload Torrent

17 Puasa ()

Mengisahkan tentang sekumpulan penduduk kampung atau dipanggil geng plastik hitam yang gemar ponteng puasa dan menyembunyikan kegiatan mereka daripada pengetahuan keluarga masing-masing. Mereka akan berpakat makan beramai-ramai di siang hari dan kebiasaanya kedai makan Ah Hok menjadi tempat utama mereka membeli makanan.

DOWNLOAD FROM HIGH SPEED TUTORIAL DOWNLOAD

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keywords:, , , , ,, , , , , , , , , , , , , , , , ,