Mungkin ramai lagi yang tak tahu ada yang lagi best dekat Telegram iaitu BOT.
Dekat BOT @msmwpbot ni korang taip je tajuk cerita tu.
Nanti dia akan berikan file cerita tu lagi mudah.

Senangkan mcm google taip je nanti keluar semua yang ada.

Bot movie/drama
@msmwpbot @msmwpbot

Leave a Comments if you found a dead link or dead stream.
The video keeps buffering? Just pause it for 5-10 minutes then continue playing!
Turn off light Favorite Comments (0)
  • Server 1
  • Server 2

Play Now in HDDownload in HD
4
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.00 out of 5)
Download SubtitleDownload Torrent

Hutang 2D ()

Mengisahkan tentang Ayie (Ayie Elham), seorang pelukis webtoon yang kuat berangan dan bersifat pengecut. Hubungan Ayie dan ayahnya, Pak Jie (Ropie) tidak mesra, bahkan bakat melukisnya juga sering dipandang rendah oleh Pak Jie…

DOWNLOAD FROM HIGH SPEED TUTORIAL DOWNLOAD

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keywords:, , , , ,, , , , , , , , , , , , , , , , ,