Mungkin ramai lagi yang tak tahu ada yang lagi best dekat Telegram iaitu BOT.
Dekat @LMSMbot ni korang taip je tajuk cerita tu.
Nanti dia akan berikan file cerita tu lagi mudah.

Senangkan mcm google taip je nanti keluar semua yang ada.

Bot movie/drama
@LMSMbot @LMSMbot

Leave a Comments if you found a dead link or dead stream.
The video keeps buffering? Just pause it for 5-10 minutes then continue playing!
Turn off light Favorite Comments (0)
  • Server 1
  • Server 2

Play Now in HDDownload in HD
5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Download SubtitleDownload Torrent

Pemuja Rahsia ()

Adam, pelajar kolej yang kian popular. Dia baru menjuarai satu pertandingan debat antara kolej. Adam amat gemarkan sukan larian dan seringkali menyertai pelbagai marathon.

Hawa, gadis berusia sebaya dengan Adam dan jiran Adam sudah lama menyukainya, dek kerana satu peristiwa 18 tahun lalu, keluarga Adam dan keluarganya berkelah bersama dan Adam telah menyelamatkan Hawa daripada lemas.

ServerQualityResolutionLinks
DOWNLOAD FROM HIGH SPEED TUTORIAL DOWNLOAD

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Keywords:, , , , ,, , , , , , , , , , , , , , , , ,